vrijdag 14 november 2008

Dagje dierentuin en veel meer


Na een regenachtig en guur begin van de week, waren we heel blij met het verrassend mooie weer van gisteren. We besloten om naar de dichtsbijzijnde dierentuin te gaan. Dierenpark Amersfoort. We zijn er de hele middag geweest en dus vier uur rondgelopen daar!
Hier een kijkje bij de Uilen. Emma wijst "meneer de Uil" aan op het informatiebord over de Oehoe.



De dagen er na leende het weer zich goed voor lekker binnen blijven, verwarming aan en hutten bouwen in de kamer, veel tekenen, voorlezen met nieuwe boeken uit de bibliotheek, en heel veel spelen. We hadden ook bezoek van vriendin en TO'er, Marloes met haar zoontje. We hebben woordjes geplakt op allerlei plekken en dingen in huis (deur, raam, koe, spiegel, tafel, bank, stoel enz.). We hadden dat gezien bij andere TO'ers en Emma leek het een leuk idee om dat hier ook te doen. ;)



Anne vindt het allemaal even leuk en geniet van de gezelligheid om haar heen. Ze ligt al regelmatig te schaterlachen om wat haar zussen doen en ook onze hond en poes vindt Anne heel grappig om naar te kijken. Maar het liefst is ze bij mij in de doek en kijkt met me mee met alles wat ik doe ;)

1 opmerking:

Enj zei

Anne is so beautiful. I'm so sorry we couldn't meet her.

I hope everything is well with you and your family,

Jennifer